dilluns, 4 d’agost del 2008

A la glòria

Fa dies que vull escriure un port sobre un dels moments més màgics que he viscut al costat del Martí, però no sé com fer-ho. Un instant tan màgic que et fa por no recordar vívidament, oblidar-ne algun detall important, que s'esborri dels teus records. Tan màgic i tan natural alhora.
Un vespre de diumenge a la piscina de casa els avis. Estic estirada boca amunt dins l'aigua, uns minuts de relax. El Martí corre i juga dins l'aigua. De sobte, s'abraona sobre meu, buscant teta. Aparta amb una mà el biquini amb una mica de la meva ajuda. Buffet lliure. Comença a mamar àvidament. Sent riures al seu voltant. Té els avis i el papa d'espectadors i se sap contemplat. És la primera vegada que fa això. Tothom s'ha quedat fascinat, inclosa la mama. L'àvia riu de goig. Tothom riu de goig. El Martí també riu i somriu sense parar. Mama i s'atura a mirar els seus espectadors. Li agrada saber que l'estan observant i això, juntament amb la gana, l'anima a continuar mamant. La seva mirada, la llum que desprenen els seus ulls és diferent. Brillen més. La seva carona té una expressió de plaer infinit. Està a la glòria. I la mare també.

4 comentaris:

doctora queen ha dit...

Preciosa descripción. Escribes muy bonito. Una con envidia sana

Meritxell Sánchez ha dit...

Me alegro mucho de que te guste. ¡Muchas gracias por pasarte por aquí, guapa!

La Mami de Xavier ha dit...

Por cierto, te he añadido un enlace desde mi blog también! ;-)

Mamadenpol ha dit...

Es una meravella la primera vegada que per ells mateixos decideixen despullar-te el pit i mamar al seu gust, per ells no hi han regles ni tabus, ni problemes tot es fàcil, senzill i sa.

Felicitats pel blog